Nákupní košík
0 položek
Novinky
Proč nakupovat právě u nás?
      VELKÝ VÝBĚR PRODUKTŮ
      NÍZKÉ CENY
      PROVĚŘENÁ KVALITA ZBOŽÍ
      SOLIDNÍ PRODEJCE S TRADICÍ
      BEZPLATNÉ PORADENSTVÍ
Stanice pro koně v nouzi z.s.

Svým nákupem na našem eshopu podpoříte Stanici pro koně v nouzi z.s. kterou provozujeme. Soustředíme se v ní na péči o staré, nemocné a hendikepované koně nebo koně, kteří byli pro špatný stav odebráni svým majitelům. Tuto činnost provozujeme pouze z našich prostředků, naší vůle a našeho přesvědčení.
Děkujeme

www.konevnouzi.cz

O nás

V internetovém obchodě EQUIVET Vám nabízíme nejrůznější jezdecké potřeby pro koně i jezdce.

Naleznete u nás velké množství kvalitních produktů za příznivé ceny.

Jsou to např. uzdečky, ohlávky, masky proti hmyzu, deky na koně, sedla, rajtky, jezdecké helmy. Naše jezdecké potřeby v akci nabízíme za nejnižší možné ceny, které se pro Vás snažíme

dlouhodobě udržet.

Nesoustředíme se ale pouze na jezdecké potřeby. Zaměřujeme se i na sortiment potřebný pro úspěšný chov koní. Pomůžeme Vám s kompletním vybavením boxů a stájí.

V naší nabídce nechybí ani elektrické ohradníky a výrobky pro pasení a výživu koní jako jsou granule, solné a sladké lizy atd.

Pro Váš široký výběr neustále doplňujeme zboží o nové produkty z nejnovějších kolekcí prověřených dodavatelů.

 

S mnoha produkty, které Vám nabízíme, máme osobní zkušenost. Sami jsme dlouholetí chovatelé a velmi rádi Vám s výběrem vhodných potřeb poradíme.

Aby byl náš servis směrem k zákazníkům co nejkomplexnější, postaráme se i o případné opravy elektrických ohradníků, pereme deky a jezdecké vybavení a nabízíme i další služby.

 

 

Vážení zákazníci, berte prosím na vědomí, že doba dodání u zboží je orientační a může se lišit z důvodu pozdního odeslání zboží od zahraničního dodavatele/výrobce. Výrobci jsou za tohoto stavu přesyceni objednávkami, mají různá omezení na počty zaměstnanců ve skladech. Byť bychom Vám rádi vyšli vstříc, jsou věci, které neovlivníme. Buďte prosím schovívaní a když už nemůžete být trpěliví, buďte alespoň slušní. Děkujeme